meremaa.jpg

Hei!

Mina olen Liina ja ma armastan reisimist!

Ma olen tagasi!

Ma olen tagasi!

Kui mõned aastad tagasi pikemalt reisides pidasin üsna aktiivselt blogi, siis viimastel reisidel olen kirjutanud pigem iseendale. Seekord Ladina-Ameerikasse minnes otsustasin taas blogi avada. Nüüd siis täitsa oma reisiblogi domeeni alt.

Hakkan siia kribama nii värskeid lugusid Mehhikost, vanemaid pigem sahtlisse kirjutatud tekste kui ka nõuandeid. Kõike sellist, mida reisifänn Liina mõtleb ja mida polnud varem muu elu tõttu aega kirja panna :)

Kes tahab meenutada mu varasemaid reisiseiklusi, siis seda saab SIIN! Minu blogi Seljakotiga maailma, mis ilmus Õhtulehe veebis, sai 2016. aasta blogiauhindade reisiblogi kategoorias kolmanda koha.

Olge siis minuga, eks.

Kuidas ma kahe nädalaga oma elu ümber mängisin

Kuidas ma kahe nädalaga oma elu ümber mängisin