meremaa.jpg

Hei!

Mina olen Liina ja ma armastan reisimist!

Kas sina ostaksid SELLE maja 11 000 euro eest? Vaata pilte!

Kas sina ostaksid SELLE maja 11 000 euro eest? Vaata pilte!

Meid siin vastu võtnud organisatsioon on minu kodumaja (mis on samal ajal ka kohalik kultuurikeskus) võtnud rendile selle kuu lõpuni. Tundub, et siis saab ka meie kultuurikeskuse aeg (vähemalt nendes ruumides) otsa, sest omanik on pannud maja müüki.

Kõigepealt natuke omanikust. Meile räägiti, et siin elas varem perekond käed-jalad koos ning keegi tööl ei käinud. Sellepärast olid tekkinud hiigelvõlad. Lõpuks otsustas pereema oma lapsed kaasa pakkida ja Meridasse tööle minna. Kui maja üle võeti, olla see olnud RÄPANE.

Nojah, kujutasingi ette, et omanik on mingi pooleldi pomps. Siis aga saabus paar nädalat tagasi meie ukse taha väga viisaka välimusega naine. Selle maja „räpane“ omanik. Küsis organisatsiooni kohta ning mainis ka meile, et plaanib maja müüki panna.

Kui pühapäeval Holboxi saarelt tagasi tulin, oli maja kõrval olev jupp maad maha müüdud. Nii et nüüd ei saa me enam suure aiaga uhkustada. Ma loodan, et see uus omanik on vähemalt õnnelik, et me ta aia enne prügist puhtaks tegime.

Eile käisid aga esimesed huvilised maja vaatamas. Kuna ma ei suutnud aru saada, miks keegi peaks tulema Sanahcati ja tahtma siin maja osta, siis uurisin, kas nad on kohalikud.

„Jaa, oleme mõlemad Sanahcatist. Kuna hakkame abielluma, siis otsime oma kodu,“ lausus noor naine. Nojah, see on loogiline variant.

Ja siis ma küsisin kõige enam huvi tekitanud küsimuse: kui palju see maja maksab? Kas see hind on asja väärt?

„250 000 peesot (10 900 eurot). See on tegelikult natuke kallis hind – arvestades, et maja asub väikeses külas ja isegi mitte selle keskmes,“ ütles ta. Siinkohal pean välja tooma, et kui Eestis pole kehvakese maha kohta 11 000 maailma kõige suurem summa (vist?), siis Mehhikos on palgad ju hoopis väiksemad kui Eestis.

Ma panen nüüd selle blogipostituse lõppu pildid majast, mille eest küsitakse ligi 11 000 eurot. Vaadake ise, kas on mu armas kodumaja seda väärt. Et pildid liiguksid, on vaja neil klikkida.

Vahel peabki inimesi tunnustama – või mis?!

Vahel peabki inimesi tunnustama – või mis?!

Minu käik Mehhiko haigla erakorralisse meditsiini...

Minu käik Mehhiko haigla erakorralisse meditsiini...