meremaa.jpg

Hei!

Mina olen Liina ja ma armastan reisimist!

Jep, ma olen tagasi.. aga miks nii külm on?

Jep, ma olen tagasi.. aga miks nii külm on?

Kuidas küll möödus 3,5 kuud nii kiiresti ja ma olen jälle Eestis? Ma tean küll – kui sa veedad ülihästi aega, siis lähebki kõik kui üks hetk.

Saabusin nüüd paar päeva tagasi ja kõik on… vanaviisi. Justkui polekski ära olnud. Autoga sõites sattusin hetkeks segadusse, millise nurga juurest poest kodu poole peab keerama, aga see on ka kõik. Hondurases olnud Eesti vabatahtlik ütles, et ta sai koju tulles kultuurišoki. Jaa, ka koju tulles võid saada kultuurišoki ning tunda, et ei oska siin enam olla. Minuga juhtus see, kui tulin 2015. aastal pärast seitset kuud Ladina-Ameerikast tagasi. Seekord polnud midagi. Äkki sellepärast, et ma tegin kogu aeg oma Eesti tööd ja suhtlesin väga aktiivselt Eesti töökaaslastega? Ma olin lihtsalt teises keskkonnas, aga tükike Eestit oli kogu aeg kaasas.

Okei, üks šokk oli küll. Ma pean ennast taas oma korterisse sisse kolima ja mu kodu on hetkel lihtsalt kaste täis. See võtab küll tükk aega…

Tegelikult teine ka. Miks nii külm on? Viimased poolteist kuud olevat olnud ju ülisoe. Aga tulin mina Eestisse ja kohe 17 kraadi. Tüüpiline.

Keegi kommenteeris Liina reisiblogi ühe Facebooki pildi all, et mu kirjutised olid meeleolukas lugemine viimastel kuudel. Tahangi öelda, et ma ei plaani ära kaduda. Näiteks on mul veel Ladina-Ameerikast ja Kariibidest nii palju kirjutada ning mida ei jõudnud jooksvalt teha.

Nii et lugege ikka edasi Liina reisiblogi!

9 põhjust, miks on tegelikult Eestis HEA ELU

9 põhjust, miks on tegelikult Eestis HEA ELU

Tere tulemast Rihanna kodumaale!

Tere tulemast Rihanna kodumaale!