meremaa.jpg

Hei!

Mina olen Liina ja ma armastan reisimist!

Meenutus 2013. aastast: kuidas me lennukist maha jäime ja lõpetasime New Yorgi hotellisviidis

Meenutus 2013. aastast: kuidas me lennukist maha jäime ja lõpetasime New Yorgi hotellisviidis

Kuna lendasin äsja liinil New York-Helsingi, oleks ehk paslik meenutada, mis juhtus viimane kord samal marsruudil. See oli 2013. aasta detsember.

Olime Gerdaga oma suurejoonelisel New York-Miami-Dominikaani Vabariik reisil. Reisikava nägi ette, et kõigepealt oleme New Yorgis, siis Miamis ja viimaks Dominikaanis. Pärast sama teed mööda tagasi. Kõik oleks võinud minna libedalt, aga ei. Miamis ilmnesid probleemid.

Reisijad olid juba lennukis, kuid mingil põhjusel ei hakanud me tükk aega liikuma. Lõpuks anti meile teada, et lennukiukse sulgemisega on probleeme ning oodatakse tehnikuid parandama. Päris hea uudis enne lendama hakkamist, osa lennukist on katki, ups. Meie lend Miamist New Yorki hilines kolm tundi. Kui hakkasime Miamist New Yorgi poole lendama, pidanuksime astuma juba New York-Helsingi lennulle. Hinges elas mingi lootus, et äkki ikka oodatakse meid ära.. päris palju meie lennul olevaid inimesi oli minemas Helsingisse. Kohale jõudes selgus, et lennuk oli juba teel Helsingisse. Sellega kadus ka minu lootus jõuda Õhtulehe jõulupeole, mis pidi algama umbes 16 tunni pärast.

Meid suunati infolauda, kus selgus, et saame lennata Helsingisse järgmisel päeval samal ajal. Seniks anti meile kõigile hotellituba. Lisaks minule ja Gerdale oli eestlasi veel – seitse, kui ma õigesti mäletan. Kuna me kõik olime maha jäämise pärast natuke õnnetud, aga samas ka õnnelikud, otsustasime õhtul koos istuda ja lobiseda. Kõigile ei jätkunud tavalisi tube, seega osad meid paigutati sviiti! Nii et selle asemel, et lennukis olla, veetsime aega New Yorgi hotelli sviidis ja tinistasime Dominikaani rummi.

Tegelikult, pean ma tunnistama, soosis saatus natuke mind. Esimese kolme päeva jooksul ei jõudnud me ära käia Brooklyni sillal, kuid millegipärast tahtsin sinna väga minna. Kuna ühtäkki tekkis lisapäev, saime seal ära käia. Miskitki head, eks :) Postituse avapilt ongi tehtud 2013. aastal Brooklyni sillal.

Aga Rainer ütles toona selle olukorra kohta väga tabavalt: „Ei ole mõtet taga nutta meest ega New York-Helsingi lendu. Juba järgmisel päeval tuleb uus.“

Täna kümme aastat tagasi muutus mu elu igaveseks

Täna kümme aastat tagasi muutus mu elu igaveseks

Starbucks lubab kodututel kohvikus magada? Päriselt?!

Starbucks lubab kodututel kohvikus magada? Päriselt?!