meremaa.jpg

Hei!

Mina olen Liina ja ma armastan reisimist!

Vahel peabki inimesi tunnustama – või mis?!

Vahel peabki inimesi tunnustama – või mis?!

Kas teadsite sellisest üritusest nagu blogiauhinnad?

Mina sain sellest teada kaks aastat tagasi, kui keegi mind konkursile registreeris. Kehitasin õlgu ja ütlesin, et nojah.

Ja siis kukkus sülle kolmas koht! Ma olin tõesti meelitatud, et mu reisiblogil on lugejad, kes peavad seda piisavalt heaks, et hääletada. Sel aastal osalen ma taas blogiauhindade jagamisel ja sedakorda registreerisin ise (kui ma ei eksi, siis enam ei lähe arvesse see, kui keegi võõras su kandidatuuri üles seab).

Kui te küsite, mida need blogiauhinnad mulle annavad, siis võin vastata, et praktilise poole pealt midagi (kuigi põhimõtteliselt vist on mingi auhind ka, aga see pole siinkohal kõige tähtsam) – oluline on see, kui sind märgatakse, tunnustatakse, öeldakse, et hästi tehtud. See annab mulle julgust ja sihti teha edasi seda, mis on mul viimastel aastatel hästi õnnestunud - inimeste inspireerimine.

Paraku on ju tavaliselt nii, et toonitatakse vaid seda, kui sa midagi halvasti teed – kui asjad on hästi, siis on kõik justkui loomulik. Ja see ei kehti vaid blogide puhul, vaid igal pool mujal ka.

Nii et kui oled mu blogi lugeja, siis piilu SIIA ja anna oma hääl (reisiblogi kategoorias kaheksas). Aga mitte ainult minule, vaid ka teistele blogijatele. Valikus on väga palju ilusaid, intelligentseid, tarku, põnevaid blogijaid, kellel on oma põnevad lood rääkida. Kindlasti on selliseid tegelasi, kellest sa polnud varem midagi kuulnud, aga nende kraam on lugemist väärt. Uskumatu, kui jõudsalt on viimastel aastatel arenenud blogimaailm. Näiteks poleks ma üheksa aastat tagasi oma esimest blogi kirjutades mingil juhul arvanud, et mul on täitsa oma blogidomeen. Äge ju! Elu on põnev!

Lennuneedus kimbutab jälle – millal ma küll õpin seda lennujaama vältima?

Lennuneedus kimbutab jälle – millal ma küll õpin seda lennujaama vältima?

Kas sina ostaksid SELLE maja 11 000 euro eest? Vaata pilte!

Kas sina ostaksid SELLE maja 11 000 euro eest? Vaata pilte!