meremaa.jpg

Hei!

Mina olen Liina ja ma armastan reisimist!

Täielik ebaloogika lendamise koroonameetmetes

Täielik ebaloogika lendamise koroonameetmetes

Saan muidugi aru, et koroonaajal on vaja reisimise osas piiranguid, aga no sorry, mõni asi on tobe ka.

Mulle tundub, et need on riikide enda piirangud (mitte lennufirmade omad) – aga miks on vaja rangelt nõuda, et lennuki saabudes võivad tõusta püsti vaid nende ridade inimesed, keda on nimetatud? No loomulikult ei pea tormama nagu meeletu, aga milleks olla nii range, kui enne seda on rahvas olnud igal pool massis?

Alustame siis lennule registreerimisest. Juba enne Tallinnast välja lendamist olin sunnitud seisma portsu inimestega suures järjekorras, et saada oma pardakaart kätte. Mis siis, et online check in oli mul juba tehtud – ja tehtud selle eesmärgiga, et ei peaks lennujaama järjekorras passima! Selgus, et seisma peab ikkagi... ja näitama koroonatõendit.

Aga näiteks Tiranast välja lennates ei saanud üldse online check ini teha ning kui ma jõudsin sinna kaks tundi enne lendu, oli järjekord meeletu! Kaks kassat avatud ja mõlema taga umbes viisteist meetrit pikk järjekord. Inimesed puntras koos... Õnneks avati pärast kümneminutilist seismist veel paar lauda ning plaanitud tunnise ooteaja asemel läks 15 minutit.

Siis ootasime turvakontrolli järjekorras portsu inimestega, seejärel passikontrollis, kohvikus sagis meeletult rahvast, olid järjekorras lennule pääsemiseks, siis surutud bussi (mis viis lennuki juurde), istusid mitu tundi üksteisega lähikontaktis... JA SIIS, on rangelt keelatud reisijatel ühel ajal püsti tõusta.

Kus on loogika? See on ju napakas. Ja ma rõhutan: üldiselt olen vägagi koroonameetmete poolt!

Meie buss ei sõitnud välja enne, kui kohal käis kaks politseiautot ja kiirabi

Meie buss ei sõitnud välja enne, kui kohal käis kaks politseiautot ja kiirabi

Tundsin, et kaotan osa iseendast ära

Tundsin, et kaotan osa iseendast ära